Rólam

Laczkó Ágnes vagyok, a LÁDI oldal tulajdonosa.

Kétféle kézműves ággal foglalkozom. Nagy szenvedélyem a dekorkészítés, asztal- és ajtódísz formában. Ezen felül készítek sírdíszeket, élő és művirágból virágboxokat, tündérkertet, de ajándékcsomagok is készültek már.

A másik területem a varrás. Főleg vászon szatyrokat, egyszerűbb táskákat, sálakat, díszpárna huzatokat készítek, de megtaláltak már sokféle egyedi igénnyel, pl kutyakabát, székhuzat, kiságyrácsra tehető baba holmi tároló, stb.

Igyekszem minden igényt kielégíteni. Törekszem arra, hogy részletesen megbeszéljem a megrendelővel, hogy mit szeretne. Fontosnak tartom, hogy elégedett legyen a munkámmal!

Nálam minden egyedi! Nem találsz két egyformát. Igyekszem minden korosztály számára megfelelőt alkotni, figyelembe venni a divatot is, bár szeretem az egyéni, saját kis utamat is járni.

Történetem

2018-ban egy barátnőm hatására elkezdtem családtagoknak virágboxokat, kosarakat készíteni élő virágból. Nagy szenvedély lett, már csak azért is, mert láttam, hogy milyen örömet okoztam vele. Majd megkeresett egy kolléganő, hogy szívesen rendelne tőlem.

Közeledett a tél, és a barátnőmmel elkezdtük tervezni, hogy jó lenne adventi koszorúkat is készíteni. Én ezt tovább gondolva, 2018.10.30-án létrehoztam közös oldalunkat, az Eve & Agicát, ahová megosztottuk munkáinkat. Beleszerettem a kézműveskedés ezen ágába. Elkezdtem több ilyen díszt is készíteni évközben is.

Pár nappal az oldal létrehozása előtt kaptam a kerek születésnapomra férjemtől egy varrógépet, ami nagy vágyam volt. Mindig szerettem volna megtanulni varrni. Viszont kellett pár hónap, mire egy kolléganőmmel eljutottunk egy 3 napos alaptanfolyamra. Onnantól nem volt megállás, igyekeztem sokat gyakorolni, és nem csak a család nadrágfelhajtását megoldani. Főleg barátoknak, kollégáknak készítettem rendelésre termékeket, illetve itthon szépítgettem lakásunkat. Majd szintén egy másik kolléganő hatására elkezdtem háromszög sálakat készíteni, ami nagy divat lett 2020-as év elején. De igazán a csúcson szerintem most van. Ennek hála a vegyélhazait csoportból sokan fel is keresnek, és egyre több megrendelésem van. Év elején el is készítettem másik facebook oldalamat, a Lagicát, ahol ezeket a munkákat mutattam meg a nagyközönségnek.

Párhuzamosan készítem tehát a varrott termékeket, és a kézműves díszeket. Van egy alkotó szobám, ahol kiélhetem a kreativitásom. Azonban az elmúlt hónapokban egyre többször megfogalmazódott bennem, hogy jó lenne ezt tovább fejleszteni, hirdetni, megjelenni felületeken, és másodállásban ezzel akár pénzt is keresni. Így 2020. őszén úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek. Közben a barátnőmnek eléggé háttérbe szorult a tevékenysége, így úgy döntöttem, összevonom a két oldalamat, és LÁgi Design – LÁDI néven folytatom tovább egyedül. Szépen kezdett összeállni bennem a kép, hogy egy saját kis utam legyen ezzel a két tevékenységgel. Felkerestem egy könyvelőt, utána jártam, hogy mi szükséges egy weboldalhoz, amit egy régi ismerősömnek, mondhatni családtagnak köszönhetően megkaphattam!

Dec